Tragedija v Habibovi družini! Borec izgubil najpomembnejšo osebo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Umrl je oče zvezdnika MMA Habiba Nurmagomedova.
Oglej si celoten članek

Za posledicami okužbe z novim koronavirusom je v 58. letu starosti umrl oče in nekdanji trener ruskega zvezdnika mešanih borilnih veščin Habiba Nurmagomedova, Abdulmanap Nurmagomedov, je sporočil čečenski vodja Ramzan Kadirov.

Borčev oče je moral v bolnišnico v Dagestanu aprila, pozneje pa so ga premestili v Moskvo.

Foto: Profimedia Abdulmanap Nurmagomedov

Habib Nurmagomedov, 31-letni prvak lahke kategorije v UFC, je maja pozval ljudi v Dagestanu, območju, hudo prizadetem s pandemijo novega koronavirusa, naj se držijo navodil zdravnikov.

Ta teden pa je na Instagramu objavil fotografijo svojega očeta na treningu in jo podpisal z "Oče". Njegovi sledilci so mu pisali besede podpore in upanja za okrevanje očeta.

Pred tednom je borec v pogovoru za rusko televizijo dejal, da oče nima več virusa, a da je še vedno na intenzivni negi zaradi poškodovanih ledvic in srca.

Foto: Epa Habib Abdulmanap Nurmagomedov

V soboto bi moral Habib Nurmagomedov imeti tudi novinarsko konferenco, ki pa so jo zdaj odpovedali.

Abdulmanap Nurmagomedov je sicer treniral številne prvake v judu in sambu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.