Tragična nesreča na dirki po Italiji

Foto: Epa kolesarji dirka po italiji
Motorist se v bolnišnici bori za svoje življenje.
Oglej si celoten članek

Pred začetkom pete etape kolesarske dirke po Italiji se je v mestu Agrigento zgodila huda prometna nesreča. 

Po neuradnih informacijah je 70-letni voznik osebnega avtomoila Fiat Stilo ignoriral cestno zaporo in v predelu, ki je bil za potrebe tekmovanja zaprt za lokalni promet, trčil v spremljevalnega motorista.

Slednji, šlo naj bi za 48-letnega komisarja dirke, je utrpel hude poškodbe, zato so ga s helikopterjem prepeljali v bolnišnico Sant'Elia, kjer naj bi že prestal operacijo, a je njegovo stanje kritično, poročajo številni italijanski mediji.

Prireditelji kolesarske dirke so morali zaradi nesreče spremeniti traso pete etape. Okoliščine prometne nesreče preiskuje policija.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.