Tragična nesreča prvaka lige NHL

Foto: Profimedia Ray Emery
Kanadski hokejski vratar Ray Emery, ki je leta 2013 pomagal Chicago Blackhawks osvojiti naslov prvaka v severnoameriški ligi NHL, je umrl v nedeljo v domačem Hamiltonu v Kanadi.
Oglej si celoten članek

Policija je sporočila, da so Raya Emeryja pogrešili, medtem ko je šel plavat s prijatelji v pristanišču Hamilton. Njegovo truplo so našli v nedeljo popoldan, blizu mesta, kjer so ga nazadnje videli. Za zdaj policija meni, da se je Emery utopil, uradno pa vzrok smrti še ni znan. Star je bil 35 let.

Emeryja so leta 2001 kot četrtega na naboru NHL izbrali proti Ottawi, v karieri pa je igral še za Philadelphia Flyers, Anaheim Ducks in Chicago Blackhawks, preden se je leta 2016 športno upokojil. V NHL je igral 11 let.

"Vsa statistika, vsi te uspehi, ki jih je dosegel, se ne morejo primerjati s toplino njegovega nasmeha ... Počivaj v miru, prijatelj moj."

Podrl je tudi kar nekaj statističnih rekordov igre. "Vsa statistika, vsi te uspehi, ki jih je dosegel, se ne morejo primerjati s toplino njegovega nasmeha ... Počivaj v miru, prijatelj moj," je ob tragični novici tvitnil legendarni Bernie Parent, sožalna sporočila v hokejskem svetu kar dežujejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.