Tragična vest: umrla je mlada slovenska rokometašica

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Slovenski športni svet žaluje ob izgubi nadarjene članice slovenskega podprvaka.
Oglej si celoten članek

Iz slovenskega rokometnega prostora prihaja tragična vest o smrti komaj 17-letne Ule Kos. Novico o mnogo prerani smrti nadobudne rokometašice je na družbenih omrežjih delil aktualni slovenski podprvak ŽRK Z'dežele.

"Pri rosnih sedemnajstih nas je mnogo prezgodaj zapustila članica našega kluba, igralka Ula Kos. Dekle z veliko pozitivne energije, srčnosti in posvečenosti športu. Ni besed, ki bi omilile bolečino, ki jo čuti njena družina ob izgubi ljubljene hčerke. Pogrešali jo bomo. Izrekamo iskreno sožalje družini," so zapisali pri celjskem kolektivu.

Iskrene sožalje svojcem in prijateljem tudi iz našega uredništva.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 19:14 16. November 2022.

    Hudo se je poškodovala s krosom na progi pri vajah in umrla v bolnici, sem jo poznal čisto od začetka …

  • 22:52 15. November 2022.

    če ne bi bilo zaradi cepiva bi objavili tako pa po ukazu molčijo

  • 22:04 15. November 2022.

    Če bi se kakega dovolj Koristnega Dela prijela, potem verjetno ne bi tako žalostno prerano odšla .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.