Travner spet v vrstah Mure

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V murskosoboški klub se vrača Jure Travner, ki bo služil kot zamenjava za poškodovanega kapetana Fabijana Cipota. Slovenski nogometaš bo nastopil na obračunu z Laziem, lahko pa se zgodi, da bo v Muri ostal do konca sezone.
Oglej si celoten članek

Jure Travner, 27-letni obrambni nogometaš, ki je bil eden od stebrov murskosoboške Mure 05 v minuli sezoni, je znova v Fazaneriji. Travner je sicer po odhodu iz Mure 05 prosti igralec, in če do konca prestopnega roka ne najde kluba v tujini, bo do konca tekoče sezone ostal v Murski Soboti.

V trenutkih, ko so črno-beli ostali brez poškodovanega kapetana Fabijana Cipota, je to razveseljiva novica za številne simpatizerje Mure. Kot je potrdil športni direktor Mure 05 Igor Celec, bo izkušeni Travner že v kadru za četrtkovo prvo tekmo zadnjega kroga kvalifikacij za evropsko ligo z italijanskim velikanom Laziem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.