"Trdo sem delala, da bi si povrnila moč"

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriška alpska smučarka Lindsey Vonn bo nastopila le veleslalomu, medtem ko bo slalom izpustila.
Oglej si celoten članek

Ameriška alpska smučarka Lindsey Vonn, ki je imela v minulih tednih težave z želodcem, zaradi katerih je morala tudi v bolnišnico, bo ta konec tedna nastopila na tekmi svetovnega pokala v Aspnu. A bo aktualna zmagovalka skupnega seštevka nastopila le na današnjem večernem veleslalomu, medtem ko bo nedeljski slalom izpustila.

Vonnova je dejala, da se počuti dovolj močno za nastop, a bo nedeljski slalom raje izpustila in prihranila energijo za hitre discipline prihodnji konec tedna v Lake Louisu. "Za mano je res nekaj težkih tednov, a sem trdo delala, da bi si povrnila moč in danes nastopila pripravljena," je za časnik Denver Post dejala 28-letna Američanka.

"Ko me je pestil resnično hud trebušni virus, sem prišla celo do točke, ko so bile bolečine neznosne, zdravila preprosto niso prijela in to sem morala nujno rešiti," je še dejala Vonnova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.