Trebanjci šokirali Celjane

Foto: Žurnal24
V 7. kolu končnice za prvaka MIK 1. lige je Trimo doma presenetljivo premagal Celjane z 29:27. Gorenje je zanesljivo premagalo Ormož, Cimos Slovana, tako da ima Celje le še tri točke prednosti.
Oglej si celoten članek

Dolenjci so vodili praktično vso tekmo, v 40. minuti kar za šest zadetkov. Po besedah Marka Šibile, trebanjskega trenerja, predvsem po zaslugi obrambe: "V fazi branjenja smo igrali dobro, nismo dovoljevali lahkih golov. Zato so morali Celjani ubirati alternativne variante, ki pa se jim niso najbolj posrečile. Tudi v napadu smo bili učinkoviti."

Lestvica:

1. Celje P. L. 46
2. C. Koper 43
3. Gorenje 43
4. T. Trebnje 27
5. Slovan 26
6. J. Ormož 19

Kljub temu so se državni prvaki v zadnji četrtini tekme vrnili v igro - le na zadetek zaostanka v zadnji minuti. Nato pa je na sceno stopil Staš Skube, ki je najprej izsilil sedemmetrovko, nato pa jo še pretvoril v zadetek. "Delali smo veliko napak. Nismo prišli do zmage, ki bi nam zelo olajšala pot do naslova. Brez Zormana ni bilo pravega srednjega zunanjega," pa je po srečanju povedal Aleš Pajovič.

MIK 1. liga, končnica, 7. kolo:

Trimo : Celje P. L. 29:27 (13:10)
St. Skube 8 (5), Sušin 5; Vugrinec, Pajovič in Gajić po 5

Gorenje : J. Ormož 37:23 (20:12)
Rnić 8 (5), Golčar 8; R. Žuran 9, R. Bezjak 4

Cimos : Slovan 39:33 (18:22)
Elezović 10 (3), Praznik 9 (1); Božović 8, Čemas 5 (1)

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.