Trener angleškega prvaka predlaga nov praznik

Foto: Epa jürgen klopp
Nemški strateg meni, da bi si ob zmagi nad pandemijo koronavirusa zaslužili praznik na globalni ravni.
Oglej si celoten članek

Trener nogometašev Liverpoola Jürgen Klopp, ki je po 30 letih ekipo z Anfielda popeljal do naslova na Otoku, predlaga, da bi svet po prestani pandemiji dobil praznik - svetovni dan pandemije koronavirusa, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

"Virus nas bo spremljal še kar nekaj časa, preden bomo našli ustrezno zdravilo ali cepivo. Bilo bi lepo, da bi po vsem tem dobili praznik na svetovni ravni, da bomo za vselej vedeli, kakšno je bilo leto 2020," je v pogovoru za televizijo SWR dejal 53-letni Klopp.

Ta dodaja, da je zelo pomembno tudi, da se bo svet, pri čemer ima v mislih celo zemeljsko oblo, bolje pripravil na tovrstne bolezni.

Foto: Epa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.