Trener angleškega velikana pristal v bolnišnici, potrebna bo operacija

Foto: Epa
Foto: Epa
Antonia Conteja čaka operativni poseg.
Oglej si celoten članek

Glavni trener angleškega nogometnega prvoligaša Tottenhama, Antonio Conte, gre danes na operacijo za odstranitev žolčnika, so sporočili iz londonskega kluba. Zapisali so, da se je 53-letni Italijan "počutil slabo in imel močne bolečine v trebuhu, pri obisku bolnišnice pa so diagnosticirali da gre za vnetje žolčnika, zato se je odločil za odstranitev".

"Po diagnozi holecistitisa bo danes operiran za odstranitev žolčnika. Vrnil se bo po okrevanju. Vsi v klubu mu želimo vse dobro,"so pri Tottenhamu zapisali v izjavi za javnost.

Contejev pomočnik Cristian Stellini bo verjetno vskočil na mesto glavnega trenerja, ko bo klub iz severnega Londona v nedeljo gostil Manchester City.

Spurs ta mesec čakajo tudi tekme angleškega prvenstva proti Leicestru, West Hamu in Chelseaju ter pot na San Siro na prvo tekmo osmine finala lige prvakov proti Milanu 14. februarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.