Trener Atalante na tekmi Lige prvakov pred vsemi ponižal Iličića

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Trener Atalante se je odločil za radikalno potezo.
Oglej si celoten članek

Dostojen upor Atalante, ki je na tekmi Lige prvakov kljub igralcu manj šele v samem zaključku kapitulirala z 0:1 proti velikemu Real Madridu, je povsem zasenčil incident med trenerjem Gian Pierom Gasparinijem in prvim zvezdnikom kluba Josipom Iličićem.

Liga prvakov Žalosten večer za Iličića, Man City zanesljiv

Klub iz Bergama je že v 17. minuti ostal brez enega najpomembnejših igralcev, Švicarja Rema Freulerja, katerega je glavni sodnik tekme Tobias Stieler izključil po prekršku nad Viniciusom Juniorjem.

Atalanta je nato večino tekme branila neodločen rezultat, v 56. minuti tekme pa se je trener odločil, da le malce dvigne kreativnost svoje ekipe, tako da je v igro poslal slovenskega nogometnega čarovnika, Josipa Iličića.

Foto: Profimedia Josip Iličić

A ob izraziti obrambni postavitvi ekipe iz Bergama, ki je na celi tekmi sprožila vsega dva strela, nobenega znotraj okvirja vrat, tudi Iličić ni prišel do izraza.

Toda italijanski trener, ki je tekom letošnje sezone iz ekipe že uspel pregnati dolgoletnega kapetena in ikono kluba Papu Gomeza, ni razumel, da "Jojo" težko sam konkurira zvezdniški ekipi Reala.

Foto: Profimedia Gian Piero Gasperini

Slovenca je tako tekom tekme nadrl: "Nehaj se pritoževati, naredi rajši kaj!" kmalu pa ga tudi po vsega 30 minutah igre zamenjal.

Za nogometaša skorajda ni večjega ponižanja, kot da trener igralca, ki je v igro vstopil kot zamenjava, nato še enkrat zamenja, tako da niti ne preseneča Iličićeva reakcija, ko se je besno odpravil naravnost v slačilnico.

Kot kaže je Gaspariniju uspelo dokončno uničiti odnos še z eno ikono kluba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:46 25. Februar 2021.

    Kdor se prodaja na trgu je PROSTITUT ! Kdo je vreden MILIJON EVROV v nogometu ? Nihče .Tukaj se vse …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.