Trener Denverja šokiran nad tem, kar se je zgodilo Jokiću

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Najboljši košarkar rednega dela NBA sezone si je prislužil izključitev na četrti tekmi med Denver Nuggets in Phoenix Suns.
Oglej si celoten članek

Srbski košarkarski zvezdnik Nikola Jokić, aktualni najkoristnejši košarkar (MVP) lige NBA, si je z grobim poskusom odvzema žoge v tretji četrtini tekme za obstanek s Phoenix Suns prislužil izključujočo osebno napako (flagrant 2).

Denver je ob odsotnosti prvega zvezdnika zabeležil še četrti zaporedni poraz in sezono sklenil v polfinalu zahodne konference.

NBA Phoenix pometel z Denverjem: "Izprašili so nam riti!"

"Želel sem spremeniti ritem tekme, nam dati nekaj dodatne energije, zato sem storil grobo osebno napako. Ali sem ga udaril? Ne vem. Opravičujem se, če sem ga, ker nikogar nisem želel poškodovati ali namerno udariti. Nisem pričakoval izključitve," je priznal Jokić.

"Nikola je šel na žogo, zato nisem imel občutka, da je bilo to izključujoča osebna napaka," je dogodek komentiral trener Denverja Michael Malone. "Cameron Payne je dobil neznaten udarec v nos. Šokiralo me je. Še vedno sem šokiran, da so zaradi takšne poteze izključili MVP-ja," je dodal Malone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.