Trener hvali Vujačića

Foto: Žurnal24 Vujačić se je iz Los Angelesa preselil v Newark. (Foto: Reuters)
Po prestopu iz Los Angeles Lakers je Saša Vujačić v igro nove ekipe New Jersey Nets vnesel svežino in samozavest, je prepričan trener Mrežic Avery Johnson.
Oglej si celoten članek

New Jersey Nets tudi po prihodu Saše Vujačića ne blestijo. Na Vzhodu sta od Mrežic slabši le ekipi Washington Wizards in Cleveland Cavaliers.

Kljub vsemu prihod Vujačića, ki je prišel iz vrst prvakov lige NBA Los Angeles Lakers, pomeni preporod za ekipo New Jerseya. Vujačić, ki je pred dnevi pet sekund pred koncem odločil tekmo proti Chicago Bullsom, je po mnenju trenerja Averyja Johnsona v ekipo vnesel svežino: "To je to, kar strelci znajo. Proti Bullsom je bil ob pravem času na pravem mestu. Igralci, kot je on vedo kam se morajo postaviti.“

Johnson upa, da bo 26-letni košarkar, ki je v 11 tekmah za Netse v povprečju dosegel po 10,6 točke na tekmo, v ekipo prenesel tudi zmagovalno mentaliteto in izkušnje iz tesnih končnic. "Ima nos za koš. Dolgo je bil med zmagovalci, to je le pozitivno za našo moštvo," dodaja trener.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.