Prejel listek z navodili... Ne boste verjeli, kaj je sledilo!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Izročili so mu listek, na katerem so bila taktična navodila, nogometaš pa je našel najbolj zanesljiv način, da jo skrije pred nasprotnikom.
Oglej si celoten članek

Nogometaš turškega Trabzonsporja Badou Ndiaye je postal pravi spletni hit, potem ko je na tekmi z Gaziantesporjem "pojedel taktiko".

Senegalec je namreč dobil papirček s taktičnimi navodili trenerja, katera je najprej prebral, nato pa poskrbel, da se rivali zagotovo ne dokopljejo do njih.

Najprej je sicer odigral nekaj potez s papirčkom v rokah, nato pa se je spomnil še bolj varnega mesta. Papirček je tako zmečkal ter preprosto pojedel.

Trabzonspor pa kljub skrivanju taktičnih navodil ni uspel priti do zmage, saj se je tekma končala z rezultatom 1:1.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.