Trener Olimpije znan kmalu

Foto: Žurnal24 "Imenovanje" trenerja verjetno pomeni, da to ne bo Jure Zdovc. (Foto: Boštjan Ta
V sredo se je (končno) sešel upravni odbor edinega slovenskega evroligaša Uniona Olimpije. Med drugim je razpravljal tudi o imenovanju trenerja. Iz kluba sporočajo, da bo ta znan v nekaj dneh.
Oglej si celoten članek

V sredo je zasedal upravni odbor Uniona Olimpije. Člani so razpravljali o trenutni situaciji v klubu, predvsem pa o imenovanju trenerja članske ekipe. Kljub temu da do dokončnih sklepov še ni prišlo, bodo ti znani v nekaj dneh.

Union Olimpija sicer nima niti prve peterke. Potem ko je odšel še Edin Bavčić, na rosterju ostajajo le še Sašo Ožbolt, Vlado Ilievski, Pawel Kikowski in Milorad Šutulović, pri čemer na slednja dva Janez Rajgelj ne računa. Torej ostajata le še dva. Kaj naj še dodamo!? Držimo pesti, da se položaj čudežno le popravi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.