Trener po minuti mladega Hrvata poslal v garderobo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
"Naslednjič ga bom poslal na avtocesto."
Oglej si celoten članek

Priznani italijanski trener Andrea Trinchieri je na tekmi med ekipama Bayern in Brose Bamberg ponorel na mladega Hrvata Mateja Rudana. Bayern je sicer tri minute pred koncem dvoboja vodil za 15 točk.

Prav zaradi precejšnje razlike se je trener odločil na parket poslati 19-letnega mladeniča. Ta je že po 20 sekundah razburil Trinchierija, ki je povzdignil glas, že po minuti pa je imel prvi mož na klopi bavarskega velikana vsega dovolj. Hrvata je povlekel iz igre in ga poslal v garderobo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.