Trener po TV dal košarico Lakoviču

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Trener Galatasarayja Ergin Ataman je kar v TV-oddaji oznanil, da ne računa več na Jako Lakoviča, čeprav ima ta še enoletno pogodbo, ker se ne vklaplja v njegov sistem. Pri Lakovičevi menedžerski agenciji so za zurnal24.si potrdili, da so dobili tovrstne namige.
Oglej si celoten članek

"To je njegova (trenerjeva, op. a.) vizija in želja. Nikogaršnji cilj ni, da bi bil v klubu nezadovoljni igralec. Kaj bomo storili, pa je odvisno od tržišča in Jakovih želja," so za zurnal24.si potrdili v menedžerski agenciji Jake Lakoviča, kjer so dobili namige, da so v Galatasaray, s katerim ima slovenski kapetan še enoletno pogodbo, skupaj z novim trenerjem in upravo prišle nove ideje. Trener Ergin Ataman pa Lakoviča ne vidi (več) v svojem moštvu.

Da bi Jale ostal brezposeln, se vsekakor ni bati: "Zanimanje raznih klubov obstaja … Jaka je eden redkih … morda najboljši organizator v Evropi. Zanj ni težava najti kluba." V dresu katere barve bo Lakovič igral v prihajajoči sezoni, bo jasno v približno dveh, treh tednih. O informaciji, da je Ataman o svoji viziji ekipe brez Lakoviča govoril kar po TV, je poročal Sportando.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.