Trener povedal resnico o Iličiću: "Žal mi je, da ste ga vpletli, ker ..."

Foto: Epa
Foto: Epa
Trener Atalante je nalil čistega vina o Josipu Iličiću.
Oglej si celoten članek

Atalanta je sinoči na obračunu 11. kroga Serie A gostila Fiorentino. Josip Iličić je tekmo začel na klopi in tam tudi obsedel do konca, tako kot Alejandro Gomez, ki se je pred dnevi po poročanju medijev sprl s trenerjem Gian Pierom Gasperinijem in ga v Italiji že selijo v nov klub v zimskem prestopnem roku.

Kljub temu pa so njegovi soigralci zasluženo povedli v 44. minuti z golom Robina Gosensa. V 55. minuti je Ruslan Malinovskij s prostega strela povišal na 2:0, v 53. pa je prvi Atalantin gol z glavo v sezoni dosegel Rafael Toloi.

Foto: Instagram Odsotnost Iličića in Gomezova je znova okrepila namigovanja o napetih odnosih med omenjenima nogometašema in trenerje. Kot so pred dnevi poročali številni italijanski mediji, naj bi se Iličić v sporu med Gasperinijem in Gomezom postavil na stran slednjega, zaradi česar naj bi trener celo ponudil svoj odstop, vendar ga vodstvo ni bilo pripravljeno sprejeti.

Gasperini je po tekmi priznal, da ima neporavnane račune z Gomezom, a zanikal kakršnokoli vpletenost slovenskega reprezentanta. "Na koncu koncev moramo zaupati in biti pripravljeni poslušati. Ne vem, kako se bo to razpletlo," je položaj glede spora z Gomezom na tekmi lige prvakov z Midtyjllandom italijanskim medijem opisal Gasperini in dodal: "Razočaran sem, da so mediji v vse skupaj vpletli tudi Iličića, ki s tem ni imel prav ničesar."

Iličić naj bi nedeljsko ligaško tekmo izpustil zaradi slabega počutja, vročine in vnetega grla. Pred tem se je 32-letni Kranjčan na navedbe o sporu s trenerjem odzval že na družbenih omrežjih, kjer je zapisal, da informacije ne držijo, ob tem pa dodal, da bodo vse morebitne spore reševali znotraj ekipe.

Kljub zapisu italijanski mediji poudarjajo, da se je očitno vendarle moralo zgoditi nekaj resnega na omenjeni tekmi z Danci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.