Trener: Radi imamo Dragića

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener Erik Spoelstra srčno upa, da bo slovenski košarkar Goran Dragić tudi v prihodnji sezoni nosil dres ekipe Miami Heat.
Oglej si celoten članek

Najboljši slovenski košarkar ne bo podaljšal pogodbe z Miami Heat, saj želi prej preveriti dogajanje na košarkarski tržnici, nato pa se bo odločil za najboljšo ponudbo. Dragić ob tem ne skriva, da bi rad kariero nadaljeval v Miamiju, vendar želi iztržiti povišanje letne plače, ki znaša 7,1 milijona evrov.

Erik Spoelstra, trener vročice, upa, da bo Dragić ostal na Floridi, obenem pa si želi v Miamiju zadržati tudi Luola Denga.

''Radi ju imamo. Upam, da imata onadva rada nas. Tako jaz kot osebje smo uživali v delu z njima. Oba sta velika profesionalca in ni težko delati z njima. V ekipi potrebuješ zanesljive profesionalce in oba sta v svojih karierah dokazala, da sodita mednje. To so igralci, okoli katerih si človek želi zgraditi ekipo,'' je povedal Spoelstra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.