Trener Reala ''lobiral'' pri Balu

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Novi trener madridskega Reala se je v petek mudil v prestolnici Walesa, kjer se je pred tekmo pogovarjal s svojim varovancem Garethom Balom.
Oglej si celoten članek

Wales je na kvalifikacijski tekmi za nastop na Euru 2016 premagal Belgijo, edini zadetek na tekmi pa je dosegel prvi zvezdnik reprezentance Gareth Bale. Valižana si je v Cardiff prišel pogledat tudi trener kraljevega kluba Rafael Benítez.

Varovanci Chrisa Colemana so se z zmago proti Belgiji (1:0) zavihteli na prvo mesto skupine B, Bale pa je odločilni zadetek proglasil za ''najpomembnejši gol v moji karieri''. Wales se je z zmago znašel na pragu uvrstitve na prvo veliko tekmovanje v 57 letih.

Benítez naj bi v Cardiff prišel podpret svojega varovanca in ga še enkrat spodbudil, naj ostane zvest madridskemu Realu. Španski mediji poročajo, da je Benítez že zasnoval novo postavitev belega baleta. Cristiano Ronaldo, ki bo prihodnje leto dopolnil 31 let, naj bi igral na položaju centralnega napadalca, medtem ko se bo Bale pomaknil na levo, kjer se je proslavil v dresu Tottenhama.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.