Trenerja avstralskega nogometa ubil lasten sin

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Poznavalci avstralskega nogometa (Australian Rules Football) žalujejo za Philom Walshem, trenerjem ekipe Adelaide Crows in nekdanjem igralcem.
Oglej si celoten članek

Avstralijo je pretresel umor 55-letnega trenerja avstralskega nogometa Phila Walsha. Walsha, ki je bil od oktobra lani glavni trener kluba Adelaide Crows, so policisti našli na njegovem domu s številnimi ubodi, hudo ranjena je bila tudi njegova žena. Glavni osumljenec je Walshev 26-letni sin Cy, ki ga je policija že aretirala.

Phil Walsh je bil sedem let igralec avstralskega nogometa, preden je leta 1996 menjal v tehnično ekipo. Po nekaj letih kot trener pomočnik, je preteklo leto prvič prevzel mesto glavnega trenerja v ekipi Adelaide Crows. Svoje življenje je zapisal avstralskemu nogometu, kar je negativno vplivalo na družinsko življenje.

"Če sem bil dober oče? To je zelo zapleteno vprašanje. Sinu najbrž nisem bil, zaradi športa sva bila nekoliko odtujena. Iz sebičnosti sem hčerko naučil surfati. Ko torej odidem na plažo jo vzemem seboj. Sedaj sem naučil tudi sina, to bi moral storiti že pred leti,“ je Walsh povedal ob prevzemu funkcije trenerja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.