Trenerja Reala zadela srčna kap

Foto: Profimedia
Trener, ki je ponudil priložnost tudi mlademu Luki Dončiću, je bil prepeljan v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Pabla Lasa, trenerja košarkarjev Real Madrida, so v danes zjutraj sprejeli v bolnišnico Sanitas La Moraleja v Madridu, potem ko doživel srčni napad, so sporočili iz madridskega kluba. Real Madrid podrobnosti o stanju 54-letnega trenerja ni razkril, a je po poročanju športnega dnevnika Marca v stabilnem stanju.

V soboto je Laso vodil svojo ekipo do zmage 83:71 na drugi tekmi polfinala španskega prvenstva proti Vitorii, prisoten je bil tudi na novinarski konferenci po tekmi, danes zjutraj pa se je počutil slabo, zato so ga odpeljali v bolnišnico.

Laso je trener Real Madrida od leta 2011, z njim je dvakrat zmagal v evroligi, letos pa izgubil finale. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.