Trenerski stolček zasedla legenda kluba

Foto: Epa gennaro gatusso
Milanski nogometni velikan je odpustil Vincenta Montello.
Oglej si celoten članek

Italijanski nogometni prvoligaš AC Milan je odpustil trenerja Vincenza Montello, nasledil pa ga je legendarni italijanski reprezentant Gennaro Gattuso, so sporočili iz milanskega kluba.

Devetintridesetletni Gattuso je leta 2006 postal svetovni prvak in je tudi sam igral za Milan (387 tekem), nazadnje je treniral mladinsko ekipo Milana Primavero.

Sedemkratni evropski prvak Milan je z novimi kitajskimi lastniki poleti za enajst novih igralcev plačal več kot 200 milijonov evrov, trenutno pa je šele sedmi na lestvici italijanske lige in ima 18 točk zaostanka za vodilnim Napolijem.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.