Treniral prvič po operaciji kolena

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriški košarkar Russell Westbrook, ki ga pesti poškodba kolena, se je udeležil treninga Oklahome City Thunder.
Oglej si celoten članek

Ekipa severnoameriške košarkarske lige NBA Oklahoma City Thunder je sporočila, da se je zvezdnik ekipe Russell Westbrook udeležil prvega treninga po operaciji kolena.

''Russell je na trenutke sodeloval na treningu. To je dobro,'' je povedal trener Scott Brooks in dodal: ''Lepo je, da ponovno vsi delajo skupaj.''

Westbrook, ki bo izpustil štiri do šest tednov nove sezone, je moral na operacijo zaradi otekanja desnega kolena, ki si ga je poškodoval v končnici lanske sezone.

Ameriški košarkar je lani v povprečju dosegal 23.2 točke in 7.4 asistence na tekmo. Oklahoma je redni del sezone zaključila na prvem mestu zahodne konference (60-22), v končnici pa so jo v petih tekmah izločili Memphis Grizzlies.

Westbrook se je poškodoval 24. aprila, ko ga je na tekmi proti Houston Rockets v koleno zadel novinec Patrick Beverly.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.