Treniral v roza baletnem krilu

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Gary Fraser, 19-letni vezist škotske nogometne ekipe Patrick Thistle, je na zadnjem treningu leta 2013 nosil roza obleko in baletno krilo.
Oglej si celoten članek

Gary Fraser je postal tarča posmeha škotske nogometne lige. Devetnajstletnik je na novoletni dan treniral v roza obleki in baletnem krilu. Fraser se očitno ni pretirano zabaval, saj fotografom ni namenil niti enega nasmeška.

Škotski nogometaš je moral prestati kazen, ker je v preteklem tednu treniral slabše od svojih soigralcev in bil zato izbran za največjega lenuha v ekipi.

Foto: Twitter gary fraser roza obleka balerina

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.