Trenutek groze: Demichelis obležal nepremičen

Foto: EPA Trening Argentine v Ezeizi pred tekmo s Čilom v kvalifikacijah za SP 2014 Foto: EPA Trening Argentine v Ezeizi pred tekmo s Čilom v kvalifikacijah za SP 2014 Foto: EPA Trening Argentine v Ezeizi pred tekmo s Čilom v kvalifikacijah za SP 2014 Foto: EPA Trening Argentine v Ezeizi pred tekmo s Čilom v kvalifikacijah za SP 2014 Foto: EPA Trening Argentine v Ezeizi pred tekmo s Čilom v kvalifikacijah za SP 2014 Foto: EPA Trening Argentine v Ezeizi pred tekmo s Čilom v kvalifikacijah za SP 2014
Priprave nogometne reprezentance Argentine na kvalifikacijsko tekmo proti Čilu so v sredo dobile nepričakovan zaplet. Branilec Málage Martin Demichelis je namreč po trku s soigralcem Marcosom Rojom izgubil zavest in obležal nepremičen. Trening je bil za več minut prekinjen, prišlo je tudi reševalno vozilo, a je lahko Demichelis z opornico okrog vratu zelenico zapustil brez pomoči. "Pregledi so pokazali, da je vse v redu," je na svojem Twitter računu kasneje zapisal Demichelis.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.