Trenutek, ko se je Pogačar zavedal zmage

Foto: Epa tadej pogačar
Tadeju Pogačarju je uspel podvig.
Oglej si celoten članek

Primož Roglič je skoraj v solzah prišel v cilj 20. etape na Touru. Večina poznavalcev kolesarstva je namreč napovedovala, da bo brez večjih težav ubranil prednost 57 sekund, ki si jo je v prvih 19 etapah privozil pred Tadejem Pogačarjem. A slednji je nato izjemno odpeljal kronometer in premagal starejšega rojaka, ki je že na ravnini izgubil polovico prednosti, v zadnjem klancu pa se je tehtnica povsem nagnila v korist Pogačarja.

Zadnje izjemno težke metre za Rogiča je pospremil tudi Pogačar, ki je v prvih izjavah povedal, da zaradi glasnih gledalcev ni slišal, kako poteka njun boj. Časovne razlike tako ni spremljal, po prihodu Zasavca v cilj pa se je naposled le zavedal, da je postal drugi najmlajši zmagovalec v zgodovini Toura.

Tako je izgledal trenutek, ko ni bilo več dvomov o njegovi zmagi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.