Trenutek, ko so Slovenci izvedeli, da so v polfinalu (video)

Foto: Print Screen
V slovenskem taboru je pred tekmo z Norveško vladalo prešerno vzdušje.
Oglej si celoten članek

Slovenski rokometaši so pred zadnjim obračunom drugega dela EP z Norvežani nestrpno pričakovali razplet srečanja med Portugalsko in Madžarsko. Slednja je imela ob idealnem razpletu možnosti za preboj v polfinale, vendar ji je v ključnih trenutkih zmanjkalo sape.

S prepričljivo zmago Portugalcev (34:26) je postalo jasno, da se bo Slovenija ne glede na razplet tekme z Norveško uvrstila v polfinale evropskega prvenstva. 

EP Slovenija še pred tekmo z Norveško že v polfinalu EP

Kako so uvrstitev med najboljše štiri ekipe pospremili naši rokometaši, si lahko pogledate v priloženem posnetku Rokometne zveze Slovenije (RZS).

Slovenci se je v polfinale EP vračajo po dolgih 16 letih. Leta 2004 so pred domačimi gledalci osvojili srebrno medaljo, kar je bilo prvo od dveh odličij z velikih tekmovanj. Pred tremi leti so se s svetovnega prvenstva vrnili z bronom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.