Tretja smrt v manj kot dveh mesecih

Foto: EPA
Foto: EPA
Po le treh minutah prijateljske tekme v Maleziji se je na igrišče nenadoma zgrudil nigerijski branilec David Oniya, ki je slabo uro pozneje preminil v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

To je že tretja smrt na nogometnih igriščih v slabih dveh mesecih. Konec aprila je v Belgiji zaradi zastoja srca umrl Gregory Mertens, le štirinajst dni pozneje pa še Tim Nicot.

Nesrečni nigerijski nogometaš, ki je 5. junija dopolnil 30 let, je za malezijski klub T-Team igral svojo prvo sezono.

"Šlo je za prijateljsko tekmo. Tempo ni bil prehud. Že v tretji minuti se je Oniya zgrudil na igrišču in nemudoma so ga odpeljali v bolnišnico. Žal smo v 60. minuti prejeli slabo novico in tekmo proti ekipi Kelantan nemudoma prekinili," je po novem tragičnem dogodku na nogometnih zelenicah dejal Syahrizan Mohd Zain, izvršni direktor T-Teama.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.