Tretji finale na štirih turnirjih

Foto: Žurnal24 Lindsay Davenport nadaljuje odlično igro.
Ameriška teniška igralka Lindsay Davenport se veseli še tretje uvrstitve v finale na četrtem turnirju. Njena nasprotnica v finalu turnirja v Aucklandu bo Francozinja Aravane Rezai.
Oglej si celoten članek
 

Auckland, WTA (polfinale)

L. Davenport (ZDA) : T. Paszek (AVT/6) 6:4, 6:3;
A. Rezai (FRA) : M. Erakovic (NZL) 6:3, 7:5.

Američanka Lindsay Davenport in Francozinja Aravane Rezai sta finalistki teniškega turnirja WTA v Aucklandu z nagradnim skladom 145.000 dolarjev. Davenportova tako še naprej uspešno igra po vrnitvi s kratkega porodniškega dopusta. V Aucklandu se je še tretjič uvrstila v finale, po vrnitvi na teniška igrišča pa je nastopila na štirih turnirjih. Nekdanja številka ena ženskega tenisa je tokrat v polfinalu s 6:4 in 6:3 izločila šesto nosilko Avstrijko Tamiro Paszek, v finalu pa se bo pomerila s Francozinjo Rezaijevo, ki je bila v četrtfinalu usodna za Katarino Srebotnik, v polfinalu pa je s 6:3 in 7:5 premagala domačinko z Nove Zelandije Marino Erakovic. "Še vedno lahko nekatere stvari popravim," je prepričana povratnica Davenportova. "Leto začeti z nastopom v finalu, ne glede na to, kaj se bo zgodilo, je odlično."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.