Tretji Slovenec pri udeležencu Lige prvakov

Foto: Profimedia
Slovenski pokalni prvaki se bodo morali v naslednji sezoni znajti brez pomembnega aduta, ki mu je uspel odmeven prestop.
Oglej si celoten članek

Branilec slovenskega nogometnega podprvaka in pokalnega prvaka Gorice Matija Boben se po dveh letih v Novi Gorici seli k udeležencu Lige prvakov v minuli sezoni, ruskemu prvoligašu Rostovu, so potrdili na klubski spletni strani. Tam bo imel 23-letnik družbo dveh rojakov, Žana Majerja in Mihe Mevlje.

Boben je tako po branilcu Mevlji, ki je v klub prišel pred letom dni, ter nekdanjem vezistu Domžal Majerju, ki je za Rostov podpisal pred kratkim, dobil še tretjega slovenskega nogometaša.

Začetek nove sezone Bobna čaka že 15. julija, ko bo v 1. kolu ruskega prvenstva z novimi soigralci gostoval pri Uralu, katerega član je še en slovenski branilec, Gregor Balažic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.