Trgovec zaradi stav ob Super Bowlu ob milijone

Foto: EPA
Foto: EPA
Lastnik trgovine s pohištvom v Houstonu bo moral zaradi zmage Seattle Seahawks na nedavnem Super Bowlu kupcem vrniti okrog sedem milijonov dolarjev.
Oglej si celoten članek

Jim McIngvale, lokalni prebivalci ga poznajo kot Vzmetnico Macka, je s kupci pohištva v svoji poslovalnici sklenil stave, zaradi katerih bo ob ogromen del zaslužka. V desetdnevni akciji je obljubljal, da jim bo vrnil denar, če bodo igralci Seattle Seahawks na Super Bowlu premagali Denver Broncos.

Pogoji sodelovanja so bili, da so kupci kupili za najmanj 6.000 dolarjev pohištva in ga iz trgovine odnesli do nedeljskega finala. McIngvale je dejal, da je v akciji sodelovalo približno tisoč kupcev, ki so v povprečju porabili 7.000 dolarjev.

"To je res velika izguba, ampak vsaka reklama nekaj stane. Najpomembnejše je, da smo zdaj znani v javnosti," je dejal McIngvale. Izguba v višini sedmih milijonov dolarjev znaša šest odstotkov skupnega letnega zaslužka njegovega podjetja, ki je ocenjeno na 120 milijonov ameriških dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.