Tri mesece po porodu že na tekmo

Foto: EPA
Foto: EPA
Šestkratna olimpijska prvakinja in kraljica smučarskega teka se manj kot tri mesece po rojstvu sina vrača na tekme svetovnega pokala.
Oglej si celoten članek

Norveška tekačica na smučeh in zadnja dobitnica velikega kristalnega globusa v skupnem seštevku svetovnega pokala Marit Bjoergen, ki je decembra rodila sina, se bo v smučino vrnila že 12. marca, ko bo nastopila na 42 km preizkušnji v klasični tehniki v bližini svojega rojstnega mesta Rognesa.

"Veselim se tekme, ki bo potekala mimo mojega rojstnega kraja. To bo moja prva tekma po dolgem času in dobra priložnost, da testiram svojo formo," je spletni strani langrenn.com, ki je namenjena smučarskemu teku, izjavila 35-letna Bjoergnova.

Dobitnica šestih zlatih olimpijskih medalj, ki se lahko pohvali tudi s 16 naslovi svetovne prvakinje in štirimi skupnimi zmagami v svetovnem pokalu, je prijavljena tudi za ekshibicijsko tekmo 16. marca v Sarpsborgu, ki leži na jugu Norveške.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.