Trifunović iz Domžal k Zlatorogu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Aleša Pipana bo na klopi Zlatoroga nasledil Rado Trifunović, ki je nazadnje vodil domžalski Helios.
Oglej si celoten članek

Po petletnem premoru se bodo košarkarji Zlatoroga v prihodnji sezoni znova merili v regionalni ligi NLB. Na ponedeljkovi novinarski konferenci so predstavili novega trenerja Rada Trifunovića, ki bo na klop Laščanov sedel namesto Aleša Pipana, novega selektorja poljske članske reprezentance.

Poleg novega trenerja, ki je z Laščani podpisal triletno pogodbo, je vodstvo kluba sodelovanje podaljšalo še z mladim Danielom Vujasinovićem, ki je z matičnim klubom podaljšal pogodbo do leta 2014. Vujasinović si je zaradi odličnih iger v državnem prvenstvu prislužil tudi vpoklic v državno reprezentanco.

"Izbrali smo mladega in ambicioznega trenerja, ki že ima izkušnje s tovrstnim tekmovanjem. Kot trener Heliosa je uveljavljal mlade igralce, kar je usmeritev Zlatoroga, po tej poti bomo nadaljevali. Liga NLB je izziv za klub in trenerja," je ob imenovanju novega trenerja dejal predsednik kluba Miro Firm.

"Predčasno sem se razšel s Heliosom, čeprav sem izpolnil cilje. Ponudba, da bom pomočnik novemu trenerju, me ni zanimala. Vesel in počaščen sem, da prihajam v Zlatorog, ki ima tradicijo in rezultate. Sledil bom usmeritvi zadnjih let in z mladimi poskušal nadgraditi delo Pipana," pa so bile besede novega trenerja Zlatoroga.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.