Trije klubi so se prebili v 2. krog

Foto: Profimedia NK Aluminij
V slovenskem pokalnem tekmovanju so bili odigrani trije dvoboji.
Oglej si celoten članek

Aluminij, Krka in Šampion Celje so prve tri ekipe, ki so se uvrstile v 2. krog pokala Slovenije v nogometu. Od vseh moštev je najvišjo zmago zabeležil prvoligaš Aluminij iz Kidričevega, ki je s 3:0 premagal Beltince. Preostalih osem tekem 1. kroga pokala Slovenije bo v sredo. Aluminij je vse tri gole zabil v drugem polčasu. Dvakrat je zadel Vedran Mesec in enkrat Marko Nunić.

Tudi nogometaši Hotize in Krke v prvem polčasu niso žoge spravili za hrbet vratarjev. Bolj uspešni so bili v drugem. Prvi je za Novomeščane zadel Luka Kambič, zatem še Theodore Develan Wilson, Nikolaj Biro je zaostanek znižal s strelom z enajstmetrovke.

Šampion Celje in Tolmin nista zadela gola ne v rednem delu ne v podaljških, zato je o napredovanju odločalo streljanje enajstmetrovk. Po teh so bili uspešnejši Celjani.

Slovenski pokal, 1. krog:

Beltinci : Aluminij  0:3 (0:0)
Hotiza : Krka  1:2 (0:0)
Šampion Celje : Tolmin  0:0 - po enajstmetrovkah napredovali Celjani

Sreda:
16.00 Ilirija 1911 - Krško
16.00 TAB Akumulator - Jadran Dekani
16.00 Videm - Kalcer Radomlje
16.00 Mura - Zarica Kranj
16.00 Cherrybox 24 Tabor Sežana - Rudar Velenje
16.00 Drava Ptuj - Brda
18.00 Nafta 1903 - Celje
18.00 Koper - Korotan Prevalje

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.