Trije naj goli leta

Predstavljamo vam tri kandidate za najboljši gol leta. V ožji izbor so se uvrstile mojstrovine Kolumbijca Radamela Falcaa, Brazilca Neymarja in Slovaka Miroslava Stocha.
Oglej si celoten članek

Nagrada, ki nosi ime po Ferencu Puskasu, se dodeljuje od leta 2009 naprej. Lani jo je prejel Turek Hamit Altintop. Mednarodna nogometna federacija (FIFA) je v četrtek objavila letošnje finaliste.

Falcao je nominiran za gol s škarjicami, ki ga je v dresu Atletica iz Madrida zabil v dvoboju proti Americe de Cali. Napadalec Santosa Neymar kandidira z golom proti Internacional, ko je v slalomu preigral nekaj nasprotnikovih nogometašev, krilni nogometaš nogometaš Fenerbacheja Stoch pa je dosegel izjemen gol iz voleja.

Kateri je vam najlepši gol? Sodelujte v naši anketi zgoraj!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.