Trije navijači BiH umrli v nesreči

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Trije navijači Bosne in Hercegovine so se smrtno ponesrečili ob povratku iz Litve.
Oglej si celoten članek

Reprezentanca Bosne in Hercegovine je v torek zmagala v Litvi (0:1) in s tremi točkami osvojila prvo mesto v skupini G ter si tako zagotovila pot na SP v Braziliji prihodnje leto.

Štirje izmed številnih gostujočih privržencev so se po tekmi z avtomobilom odpravili proti domu, a trije se ne bodo vrnili v objem domačih. Na Poljskem, v bližini mesta Lomža, so namreč doživeli hudo prometno nesrečo, v kateri so trije od štirih potnikov umrli. Izdihnili so mladeniči stari 23, 25 in 27 let, četrti potnik je hudo poškodovan in so ga zadržali v bolnišnici na Poljskem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.