Trije pretepi v prvih štirih sekundah

Foto: Žurnal24 Bruins so zmagali s 6:3, dva gola so dali že v uvodni minuti in pol! (Foto: Reut

Your browser doesn’t support HTML5 video

Boston Bruins so v tekmi pretepov, enega grdega naleta in devetih zadetkov s 6:3 premagali Dallas Stars. Sliši se skoraj neverjetno: trikrat so se stepli že v uvodnih štirih sekundah tekme.
Oglej si celoten članek

To je bila ena najbolj norih tekem sezone v ligi NHL. Boston Bruins so tekmo začeli z dvema goloma v uvodnih 80 sekundah. Pred tem so se fantje trikrat stepli. Steve Ott je že sekundo potem, ko je plošček prvič priletel na led, obračunal z Gregoryjem Campbellom iz Bostona. Shawn Thornton se je sekundo kasneje začel pretepati s Krysom Barchem, nato pa sta si v lase ob odobravanju publike skočila še Adam McQuaid in Brian Sutherby (poglejte v dodanem videu). Do konca prve tretjine je Boston vodil že s 4:0. V drugem delu igre so se Dallas Stars vrnili in znižali na 3:4. Strasti so bile res razvnete: v 12. minuti druge tretjine je bil Bruin Daniel Paille izključen zaradi namernega neposrednega udarca v glavo na tleh nemočno ležečega Raymona Sawade. V zadnji tretjini so dva zadetka dosegli Bruins in se z zmago 6:3 utrdili na tretjem mestu lestvice vzhodne konference.

Liga NHL, tekme 3. 2.:

Boston Bruins : Dallas Stars 6:3
Bergeron dva, Seguin, Lucic, Thornton, Marchand; Skrastins, Morrow, Richards

New York Rangers : New Jersey Devils 2:3
Callahan, Prospal; Kovalčuk, Zubrus, Rolston

Atlanta Thrashers : Calgary Flames 2:4
Kittle, Stewart; Giordano, Morrison, Backlund, Glencross

Toronto Maple Leafs : Carolina Hurricanes 3:0
MacArthur, Boyce, Versteeg

Philadelphia Flyers : Nahville Predators 3:2
Leino dva, Carter; Goc, Ward

Colorado Avalanche : Minnesota Wild 3:4
Hejduk dva, Stewart; Brunette dva, Brodziak, Bouchard

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.