Trikratni angleški prvak znova med elito, težave za Hrvata

Foto: Profimedia Patrick Bamford
Znan je prvak lige Championship.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Leeds Uniteda, kluba s slavno zgodovino, se po 16 letih vračajo med angleško elito. Prvo mesto v drugi angleški ligi so si zagotovili, potem ko je West Bromwich Albion v predzadnjem krogu izgubil proti Huddersfield Townu z 1:2, tako da je razlika med njim in vodilno ekipo ostala zdaj nedosegljivih pet točk. WBA je z zadetkom v 85. minuti potopil 19-letni Emile Smith-Rowe, sicer posojeni nogometaš Arsenala.

Leeds, trikratnega angleškega prvaka, je nekaj časa vodil tudi slovenski trener Darko Milanić, zdaj pa na trenerski klopi sedi slavni Argentinec Marcelo Bielsa.

WBA, ki ga vodi nekdanji hrvaški reprezentant in selektor Slaven Bilić, je s porazom ponudil priložnost Brentfordu, da ga v soboto prehiti na drugem mestu, ki še neposredno vodi v premier ligo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.