Nogometaš, ki para živce Ronaldu, zapušča Španijo

Foto: EPA
Foto: EPA
Brazilski vratar Diego Alves se vrača v domovino.
Oglej si celoten članek

Brazilski nogometni vratar Diego Alves, ki velja za specialista za branjenje 11-metrovk, se je po desetih letih v Španiji odločil za vrnitev v domovino. Dvaintridesetletnik je zapustil španskega prvoligaša Valencio in se pridružil domačemu Flamengu.

Alves je med desetletjem, v katerem je igral v španskem prvenstvu primera division, ubranil kar 24 strelov z bele točke in to v dresu Almerie (od 2007 do 2011) ter Valencie (od 2011 do 2017).

Po poročanju španskih medijev je Flamengo z Alvesom podpisal štiriletno pogodbo, prestop pa je vreden manj od pol milijona evrov.

Alves je znan po tem, da ima odličen izkupiček v dvobojih ena na ena s Cristianom Ronaldom, ki bo prav gotovo vesel njegovega odhoda.

Prerivanje Realovci (neuspešno) ščitili Ronalda

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.