Trstenjakova še naprej dominira

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenska judoistka Tina Trstenjak je na tekmi za veliko nagrado Tunisa osvojila prvo mesto.
Oglej si celoten članek

V kategoriji do 63 kg je Tina Trstenjak v finalu po zlati točki in dodatnem delu premagala Japonko Aimi Nouči. V tej kategoriji je nastopila tudi Andreja Leški in bila na koncu sedma.

Trstenjakova še naprej dokazuje svojo premoč kategorije do 63 kilogramov. Danes je na tatamijih v Tunisu vknjižila štiri zmage, od tega pa je trikrat morala v boj za zlato točko. Prepričljivo boljša je bila le od Nizozemke Sanne Vermeer v Četrtfinalu.

V kategoriji do 73 kg je danes za Slovenijo nastopil Martin Hojak in po porazu v prvi borbi ostal brez uvrstitve.

Zveza Žgank (za zdaj) ostaja slovenski športnik

V nedeljo bodo nastopili še Klara Apotekar (do 78 kg), Anamari Velenšek (nad 78 kg), David Kukovica (do 90 kg) in Vito Dragič (nad 100 kg).

V Tunisu nastopa 335 tekmovalk in tekmovalcev iz 46 držav. V petek, prvi dan tekmovanja, je Matjaž Trbovc med borci do 60 kg osvojil drugo mesto, Anja Štangar je bila med borkami do 52 kg tretja, Kaja Kajzer pa v konkurenci do 57 kg peta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:33 20. Januar 2018.

    cestitke junaski borki

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.