Trstenjakova že v polfinalu

Foto: EPA Tina Trstenjak v boju s Cristino Cabano Perez.
Foto: EPA Tina Trstenjak v boju s Cristino Cabano Perez.
Aktualna olimpijska, svetovna in evropska prvakinja Tina Trstenjak se je na svetovnem prvenstvu v judu v Budimpešti v kategoriji do 63 kg uvrstila v popoldanski polfinale.
Oglej si celoten članek

Na poti v popoldanski boj za kolajne je 27-letna Celjanka Tina Trstenjak premagala Španko Cristino Perez Cabano, Avstrijko Magdaleno Krssakovo in Britanko Amy Livesey.

V isti kategoriji je nastopila tudi 20-letna Andreja Leški in se poslovila v drugem krogu po zmagi nad Kanadčanko Stefanie Tremblay in porazu s Francozinjo Margaux Pinot.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.