"Tu in tam me zasrbi, da bi še igral"

Foto: EPA Robben van Persie Nizozemska Madžarska kvalifikacije za SP
Legendarni nizozemski reprezentant razmišlja tudi o vrnitvi na zelenice.
Oglej si celoten članek

Arjen Robben se je upokojil ob koncu sezone 2018/19, za slovo je z Bayernom osvojil dvojno nemško krono. Takrat je bil star 36 let, domnevalo pa se je, da bo še kakšno leto ali dve igral v eni izmed manj uveljavljenih lig. A tega takrat dolgoletni nizozemski reprezentant ni storil.

Zdaj je potarnal nad to odločitvijo in dejal, da razmišlja tudi o vrnitvi na zelenice. "Na začetku nogometa niti najmanj nisem pogrešal. No, zadnje čase me vse bolj srbi, da bi še igral. Vse težje mi je to preskočiti. Mislim, da bi še rad malo igral," je Nizozemec dejal za FC Bayern Podcast.

"Veste, ko ste v pokoju, vas nihče več ne čaka tako kot prej. Niste več najpomembnejši v družini, to moji otroci dobro izkoriščajo. Zato se tudi ne pojavljam toliko na tribunah, stalno imam neke obveznosti, ki jih prej praktično nisem doživljal," pravi Robben.

Foto: Profimedia Arjen Robben Nizozemska

Ta je v svoji karieri nastopal za Groningen, PSV, Chelsea, Real Madrid in Bayern, v dresu Nizozemske pa je od 2003 do 2017 zbral 96 tekem in 37 zadetkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.