Tudi 40 točk Westbrooka ni bilo dovolj

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V ligi NBA so ponoči odigrali šest tekem. Oklahoma City Thunder je izgubila v gosteh pri nekdanjem moštvu Bena Udriha Memphis Grizzlies s 114:122, kljub 40 točkam in 14 podajam Russella Westbrooka.
Oglej si celoten članek

Pri Memphisu je bil najboljši igralec, sicer rezervist, Mario Chalmers, ki je prispeval 29 točk.

Moštvo Dallas Mavericks, za katerega je nemški as Dirk Nowitzki prispeval 21 točk, je v gosteh z 92:86 premagalo daleč najslabšo ekipo lige NBA Philadelphia Sixers za še četrto zmago po vrsti. Philadelphia tako ostaja edino moštvo brez zmage v ligi NBA, z enajstimi zaporednimi porazi.

Košarkarji Chicago Bulls so na domačem parketu s točko razlike (96:95) premagali Indiana Pacers. Derrick Rose je za bike dal 23 točk, a je predčasno zapustil parket, potem ko si je v zadnji četrtini zvil levi gleženj. Pri Indiani je bil najboljši Paul George s 26 točkami.

Ekipa Boston Celtics je zmagala v gosteh pri Houston Rockets s 111:95. Za goste, ki so vpisali še tretjo zaporedno zmago, je Isaiah Thomas prispeval 23 točk, Trevor Ariza pa je pri Houstonu dal 19 točk.

Košarkarji Portland Trail Blazers so v gosteh pri San Antonio Spurs izgubili z 80:93. Za Portland, ki je izgubil še šestič zaporedoma, je Damian Lillard prispeval 29 točk, Manu Ginobili pa je za peto zaporedno zmago San Antonia 14 od svojih 17 točk dal v četrti četrtini, Kawhi Leonard je dodal 19 točk.

Nekdanji večkratni prvaki lige NBA Los Angeles Lakers, brez Kobeja Bryanta v postavi, še niso našli poti iz krize ter ostajajo pri le dveh zmagah, ob devetih porazih. Jezerniki, za katere je Jordan Clarkson prispeval 20 točk, so izgubili v gosteh pri Phoenix Suns, ki je slavil s 120:101 na krilih Brandona Knighta. Knight je za trojni dvojček vpisal 30 točk, 10 skokov in 15 asistenc.

Liga NBA, izidi:

Philadelphia 76ers : Dallas Mavericks 86:92
Chicago Bulls : Indiana Pacers 96:95
Houston Rockets : Boston Celtics 95:111
Memphis Grizzlies : Oklahoma City Thunder 122:114
San Antonio Spurs : Portland Trail Blazers 93:80
Phoenix Suns : Los Angeles Lakers 120:101

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.