Tudi Balotellija muči domotožje

Foto: EPA
Foto: EPA
Po Argentincu Carlosu Tevezu je odpor do Manchestra izrazil še Italijan Mario Balotelli. Želi stran, a ne zaradi kluba ali soigralcev, temveč zaradi mesta in domotožja.
Oglej si celoten članek

"V Manchestru se ne počutim dobro. Zadovoljen sem s trenerjem in svojimi soigralci, ne maram pa mesta Manchester," je za Sky Sports dejal Mario Balotelli. "Ne vem, ali bom ostal v Manchester Cityju. Bomo videli, kaj se bo zgodilo. Pogrešam dom. To je Brescia, ne Milano. Pogrešam prijatelje in družino." Iz podobnih razlogov želi klub zapustiti tudi Carlos Tevez.

Obetavni italijanski nogometaš se je Manchester Cityju pridružil poleti 2010, a se nikakor ni vklopil v igro najbogatejšega nogometnega kluba na svetu in bil v medijih pogosteje zaradi izpadov v zakulisju kot zaradi dosežkov na zelenici. Po kratkem stiku s trenerjem Robertom Mancinijem na tekmi z Los Angeles Galaxy, ko je skušal teatralno zadeti s petko, a grdo zgrešil, je le težko verjeti, da je razlog za njegov odhod mesto Manchester.


Kam bi lahko odšel? Že lani se je težavnega 20-letnika povezovalo z AC Milanom. "Milan je čudovit klub. O njem lahko govorimo enkrat v prihodnosti," pove Balotelli, ki ga pogodba s Cityjem veže do leta 2015.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.