Tudi Bologno zanima Berić

Foto: EPA
Foto: EPA
Novi italijanski prvoligaš se zanima za napadalca dunajskega Rapida Roberta Beriča.
Oglej si celoten članek

Bologna po vrnitvi v Serie A želi okrepiti svoje napadalne vrste. Že nekaj časa se z Romo tako pogaja za prestop Mattie  Destra, za katerega Rimljani zahtevajo 1,8 milijona evrov, nekdanji klub Reneja Krhina pa želi odšteti 300 tisočakov manj.

Po poročanju časnika Corriere dello Sport pa se Bologna močno zanima še za enega napadalca. Gre za Roberta Berića, ki v zadnjih mesecih blesti v dresu dunajskega Rapida. Avstrijci za odkup uslug slovenskega reprezentanta sicer zahtevajo odškodnino v višini petih milijonov evrov.

Poleg Berića in Destra je Bologna pokazala interes tudi za Jonathana de Guzmana in Omarja El Kaddourija. Oba sta v lasti Napolija, El Kaddouri pa je bil v zadnjih dveh letih posojen Torinu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.