Tudi Google se je poklonil Čiliću

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Marin Čilić preživlja najlepše obdobje svoje teniške kariere. Po zmagi na US opnu se mu je poklonil tudi Google.
Oglej si celoten članek

Priljubljeni Googlov prevajalnik je po ponedeljkovi zanesljivi zmagi Marina Čilića v finalu US opna z lepo gesto obeležil uspeh tenisača iz Međugorja. Če v prevajalnik vtipkate ime Hrvata in se poslužite funkcije prevoda iz hrvaščine v angleščino, se vam bo kot prevod ponudilo ime Rogerja Federerja - največjega teniškega mojstra zadnjega obdobja.

Čilić se je s primerjavo svoje in Federerjeve kariere na svoj pošalil na gostovanju v oddaji Davida  Lettermana, čeprav je slovitega Švicarja ugnal v polfinalu turnirja v New Yorku. Hrvat, rojen v današnji BiH, je z zmago zaslužil tri milijone ameriških dolarjev, po novem bo na lestvici ATP na devetem mestu. Konec tega tedna bo za Hrvaško nastopal na Nizozemskem v sklopu Davisovega pokala. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.