Tudi Helios v Fibinem pokalu

Foto: KZS/alesfevzer.com
Foto: KZS/alesfevzer.com
Slovenija bo v Fibinem evropskem pokalu po novem imela kar štiri predstavnike.
Oglej si celoten članek

Tajfunu, Zlatorogu in Krki se je v Fibinem evropskem pokalu danes pridružil še domžalski Helios Suns, ki je zamenjal finančno obubožano romunsko Timisoaro, so potrdili na spletni strani Evropske košarkarska zveze (Fiba Europe).

Romunski klub je zaradi finančnih težav moral odpustiti veliko število igralcev, zaradi česar ne bo sposoben nastopati v tem evropskem tekmovanju, ki se bo začelo 27. oktobra. Helios je bil najvišje ranigrani klub med tistimi, ki se po uvodnih kriterijih niso prebili med 56-erico na avgustovskem žrebu skupin. Domžalčani bodo igrali v skupini I skupaj s poljskim Turowom Zgorzelecem, latvijskim Ventspilsom in litovskim Pienom Zvaigzdesom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.