Tudi največji delajo napake

Foto: EPA
Foto: EPA
V kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2018 se je napaka pripetila tudi velikemu Gianluigiju Buffonu. Dvoboj Italije in Španije se je končal z 1:1.
Oglej si celoten članek

Gigi Buffon sodi med največje vratarje vseh časov, a tudi največjim se tu in tam prikrade kakšna napaka. Dolgoletni vratar Juventusa jo je tokrat storil na reprezentančni tekmi med velesilama Italijo in Španijo.

V 55. minuti derbija kvalifikacijske skupine G je Buffon želel presekati akcijo gostov, vendar je popolnoma zgrešil žogo, Vitolo pa je ponujeno izkoristil in poslal okroglo usnje v povsem prazna vrata.

Legendi italijanskega nogometa je lahko v uteho dejstvo, da so azzurri ob koncu tekme v Torinu le prišli do izenačenja. Sergio Ramos je v kazenskem prostoru spotaknil Éderja, Daniele de Rossi pa je bil natančen z bele točke.

Po dveh odigranih tekmah imata obe reprezentanci po štiri točke, v skupini pa vodi Albanija, ki je zbrala maksimalnih šest točk. Izrael ima tri točke,. Makedonija in Liechtenstein pa sta še brez njih.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.