Tudi po operaciji nastop vprašljiv

Foto: Žurnal24 Drogbaja so po poškodbi roke že odpisali, a se nogometaš ne da in bo zaigral že
V soboto so v Bernu uspešno operirali prvega zvezdnika Slonokoščene obale Didierja Drogbaja, toda njegov nastop na svetovnem prvenstvu je še vedno pod velikim vprašajem.
Oglej si celoten članek

Spomnimo, da se je Didier Drogba, kapetan Slonokoščene obale, poškodoval v petek na prijateljskem srečanju proti Japonski, ko se je zaletel z branilcem Marcusom Tuliom Tanako. Že nekaj trenutkov po trku je svet obšla novica, da bo moral odlični napadalec Chelsea zelo verjetno izpustiti nastop na svetovnem prvenstvu, vendar pa pri nogometeni zvezi Slonokoščene obale še vedno niso izgubili upanja. Po uspešni operaciji v Bernu pa je optimizem še toliko večji. "Kapetan naše reprezentance Didier Drogba je bil v soboto sprejet v bolnišnico Linderhof v Bernu. Operacijo sta uspešno izvedla doktorja Ralph Hertel in Michel Gaillot, ki sta med najboljšimi v svoji stroki. Doktorja in tudi zdravniško osebje naše reprezentance verjamejo v okrevanje Drogbaja,“ so v uradnem sporočilu zapisali pri krovni nogometni organizaciji Slonokoščene obale.

Sloni bodo v predtekmovanju SP igrali v tako imenovani skupini smrti skupaj z Brazilijo, Severno Korejo in Portugalsko. Ravno s slednjimi pa bodo 15. junija v Port Elizabethu odigrali prvo srečanje na mundijalu. Ali bo zaigral tudi Drogba pa za zdaj še ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.