(Tudi) Samardžić "odnesel" Gazajeva

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Ruski nogometni strokovnjak Valerij Gazajev je po četrtkovem porazu kijevskega Dinama proti moldavskem Šerifu iz Tiraspola v evropski ligi odstopil z mesta prvega trenerja ukrajinskega moštva.
Oglej si celoten članek

Gazajev je že pred dvema tednoma nameraval zapustiti ta položaj, a predsednik kijevskega kluba Igor Surkis ni sprejel njegovega odstopa. K odstopu je majhen delček prispeval tudi slovenski nogometaš Miral Samardžić, ki je na tekmi proti Dinamu za Šerif odigral zadnjih 15 minut dvoboja. Šerif je slavil z 2:0 in postavil piko na i k odstopu Gazajeva.

"Še nikoli v življenju jih nisem videl igrati tako slabo," je četrtkovo predstavo svojih varovancev po obračunu proti moldavskemu klubu ocenil Gazajev.

Kijevski Dinamo se v tej sezoni ni prebil v ligo prvakov, v četrtem predkrogu ga je izločil nizozemski Ajax iz Amsterdama, evropsko ligo pa je začel z neodločenim izidom proti beloruskemu moštvu BATE Borisov (2:2).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.